Allan Bo Band

Berlingske Tidende

Når spilleglæden er intakt

 

Sangeren og bassisten Allan Bo sørgede for en ordentlig aflevering af regulært swingende jazz og blues.

 

AF KJELD FRANDSEN

 

......Allan Bo dyrker udadvendt og regulært swingende musik, der jazz møder blues, og stil og repertoire er da også overvejende hentet fra folk som Joe Williams og Ray Charles samt - på den instrumentale front - fra Duke Ellington og - ikke mindst Count Basie......

 

Her kørte det i hvert fald godt af sted med Allan Bo som en driftsikker bassist og som en energisk og veloplagt sanger. Arrangementerne var stramme og effektive, og der blev blandt andet budt på veletablerede blues-shouter-numre som Every Day I Have The Blues, Let The Good Times Roll og Send For You Yesterday. Mens Teddy Andersen var mand for at lægge en god solid bund med sin barytonsaxofon…..

 

Palle Bolvig, som i sit mangeårige virke i Radioens Big Rand primært har været ensemble-musiker, viste her sine fine evner som solist. Med begavet dæmperspil kunne han minde om den legendariske Basie-musiker, Joe Newmann .....

 

 

 

 

 

 

Politiken

Rul gulvtæppet til side

 

Allan Bo Band i Copenhagen JazzHouse

....Allan Bo selv ... læner sig op ad en ret generel Ray Charles-inspiration med et godt fysisk drive i foredraget …. i andet sæt med for eksempel Sweet Home Chicago fandt blæserne det rigtigt seje groove, at hans sang var mest til sin fordel og tilsvarende syntes at tænde solisterne til noget, der lød, som om det ikke netop kom fra København og omegn ……..

THORBJØRN SJØGREN

 

 

 

 

 

 

Søren Damving i RadioJazz

".....og Allan Bo Band har i næsten alle numre et sejt swing, som et sikkert varemærke. Det skyldes ikke mindst kapelmesterens rytmisk hårdt swingende basspil - hverken Ray Brown eller Ray Charles har levet forgæves. De fem blæsere klinger flot med Palle Bolvig i spidsen, og ..... "

 

 

 

 

 

 

Dr. John, New York

 

„.....and your rhytm section sure knows how to swing. Let’s get together and jam some day!“

Chuck Bernstein,San Francisco about Allan Bo Band

 

„.....you know I love Charles Mingus, but when it’s swinging like this - anything goes!“

 

En rigtig god oplevelse

 

Om jeg har forstand på jazz? Nej, det har jeg ikke. Jeg ved ikke engang, hvornår jeg skal klappe, men jeg ved, hvordan jeg har det godt med musik, og det havde jeg i aften (Allan Bo Band, 25/1, red.) Det var en af de rigtig gode aftener i Løvens Hule…..Det var alle pengene værd. Del hele svingede, ja det var en af de aftener, hvor man er glad for at være medlem at jazzklubben……Og jeg vil glæde mig til et genhør. Heldigvis kunne man købe en CD, og den kører lige nu.

 

Hilsen fra Kirsten Egelund, Brabrand

 

 

Booking:

Allan Bo ● +45 43 44 66 60 ● +45 42 44 66 60 ● Gammel Køge Landevej 800 ●  2665 Vallensbæk Strand